Visie

Met natuurlijke materialen weet ik verschillende ontwerpen te realiseren waar men zich prettig en fijn bij voelt.
mvw design ontwerpt en helpt mee met realiseren van inrichtingen in woningen en ruimtes samen met de mensen die er gebruik van gaan maken. Mijn stijl kenmerkt zich door eenvoud, het gebruik van natuurlijke materialen, verschillende texturen en het toevoegen van kleur, soms op een eenvoudige manier en soms op een opvallende manier. Ik ben werkzaam door het hele land voor particulieren en voor zakelijke opdrachtgevers.

 

Mijn werkwijze:

1.
Als eerste worden de wensen en eisen van u als opdrachtgever in kaart gebracht. Dit wordt vertaald naar een programma van eisen. Vervolgens analyseer ik de locatie en overige factoren die van belang kunnen zijn bij het ontwerp. De plek, omgeving en oriëntatie op de zon zijn hierin belangrijk. Deze resultaten vormen de basis voor het ontwerp.

2.
Aan de hand van uw wensen en eisen maak ik een passend ontwerp. Ik laat verschillende ontwerpversies zien zodat er een mogelijkheid is om elementen te combineren uit die versies om zo tot het optimale ontwerp te komen. Dit kan een indeling zijn in de woonkamer, of een aanbouw, of een restaurant. Het uitwisselen van ideeën en het delen van inspiratie vormt een goede basis voor de visie van het project. De ideeën verwerk ik in een 3d model.

3.
In de laatste fase worden de kleuren en materialen bepaald. In fase 2 wordt met het ontwerpen de kleuren en materialen naast elkaar gelegd en in deze laatste fase wordt er een definitieve keuze gemaakt. Dit gaat tot in detail, want de details maken het ontwerp en geven de uitstraling die gewenst is. Mochten er bouwkundige details nodig zijn of architecturale tekeningen dan wordt dit uitbesteedt. Wanneer het ontwerp wordt goedgekeurd door de opdrachtgever dan wordt er gestart met hetgeen het project is.